Niste registrirani?

Uvjeti poslovanja

 

Dobro došli na stranice prvog Hrvatskog On-line Breeders Club-a!

 

Želimo vam ugodno surfanje i kupnju. Za sve nedoumice i moguća pitanja nazovite nas na info telefonsku liniju: 01/2409 152

 

Ukoliko želite postati član Breeders Club.Eu morate zadovoljavati sljedeće uvjete:

 

  • Kupac mora u svojem vlasništvu imati najmanje dvije psa ili dvije mačke, od kojih jednu uzgojnu životinju.

 

  • Hrana koju prodavatelj po narudžbama kupca isporučuje, ni na koji način se ne smije koristiti za daljnju prodaju. Preprodaja hrane predstavlja grubo kršenje ovog ugovora. U slučaju nepoštivanja ovog članka uzgajivač dobiva usmenu ili pismenu opomenu, te u slučaju ponovnog nepoštivanja ugovor biva jednostrano raskinut, bez otkaznog roka. Prodavatelj uzgajivačke vreće prodaje isključivo uzgajivačima registriranim u Breeders Club.Eu.

 

  • Hrana uzgajivačke linije nije namijenjena prodaji unutar specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce, veterinarskih stanica ili bilo kojeg drugog kanala prodaje.

 

  • Kupac se obvezuje promovirati hranu koju kupuje od Breeders Club.Eu Uzgajivačkog asortimana; usmeno, pismeno, u svim svojim nastupima i prema budućim kupcima štenaca.

 

  • Plaćanje se ugovara prema podacima koje uzgajivač ispuni u Registraciji.

 

Uvjeti  poslovanja:

Cijene izražene na internet stranici uključuju PDV (25%). 

Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata.

Načini plaćanja:

  • gotovinom, dostavnoj službi prilikom preuzimanja pošiljke

 

 

Reklamacije:

 
Kupac ima pravo na reklamaciju ukoliko mu je:
- isporučen proizvod koji nije naručen
- isporučen proizvod kojem je istekao rok trajanja
- isporučen proizvod koji ima grešku ili vidljiva oštećenja
Kupac je dužan podnijeti reklamaciju u pisanom obliku na adresu Accredo d.o.o., Kovinska 4a, 10000 Zagreb. Uz nju je potrebno poslati račun i isporučeni proizvod. Reklamaciju je moguće podnijeti u razumnom roku od prijema proizvoda. U dogovoru s kupcem proizvod se zamjenjuje ispravnim.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju:


Breedersclub - Accredo d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Breedersclub - Accredo d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


 

Podaci o prodajnom mjestu - kontakt:

Unconditional d.o.o.

Adresa: Radnička cesta 177, 10000 Zagreb
Kontakt: 01/24 09 152

MB:00644846
OIB:35671195874